Tips & Tricks voor de SOS Heldenchallenge!

08-10-2020 | 07:10


Beste BSO,

De SOS Heldenchallenge is nu een week onderweg. Hoe gaat het bij jullie op de BSO? Voelen jullie je al echte helden? Wij vinden het echt geweldig dat jullie in actie komen voor SOS Kinderdorpen!

Tips & Tricks
Met hulp van e-book hebben jullie één of meerdere activiteiten kunnen voorbereiden. Graag delen we nog wat extra tips & tricks per activiteit om jullie goed op weg te helpen.

Help Daya gezond eten en drinken
Tip: van taartjes eten krijg je dorst. Verkoop daarom ook iets te drinken bij de taartjes voor een nog hogere opbrengst!

Help Daya aan kleding
Tip: is het maken van kleding iets te veel van het goede? Maak dan simpele tasjes, een ketting of hoofddeksels en verkoop deze aan de hoogste bieder.

Help Daya zodat ze naar de dokter kan
Tip: in plaats van glazen potjes voor de pleisters kun je ook bakjes maken van karton.

Zorg dat Daya kan sporten en spelen
Tip: wil je liever geen familielid aan een activiteit koppelen? Geen probleem. Laat de kinderen op de BSO in actie komen tijdens een sportieve activiteit (zoals een rondje rennen om het gebouw of de trap op en neer) en laat hen hiervoor sponsors zoeken.  

Help Daya naar school
Tip: combineer de boekenbeurs met de verkoop van de taartjes.

FAQ
Heb je nog vragen over de SOS Heldenchallenge? Bekijk onze FAQ of stuur een mail naar heldenchallenge@soskinderdorpen.nl.

Veel succes!

Team SOS Heldenchallenge