Jullie posters zijn onderweg

25-09-2020 | 12:58

 

Beste BSO,

Jullie posters zijn onderweg en zullen binnen enkele dagen worden aangeboden op het opgegeven adres. 

In de koker zitten twee posters: één grote poster met Daya en het huis waar zij in woont en één kleinere poster met de 5 noodzakelijke levensbehoeften waaraan JULLIE een kind als Daya kunnen helpen. Hang de grote poster op een goed zichtbare plek (bijvoorbeeld bij de ingang), zodat iedereen de poster goed kan zien.

Op de kleinere poster staan 5 uitkniponderdelen die allemaal bij een levensbehoefte horen. Hebben jullie met een activiteit geld ingezameld? Dan kun je de bijbehorende levensbehoefte uit de kleine poster knippen, het opgehaalde bedrag hier opschrijven en deze, op de grote poster, in het huis van Daya plakken. Aan het eind van de SOS Heldenchallenge tel je de bedragen van alle verdiende levensbehoeften bij elkaar op. Dit bedrag schrijf je bovenaan de poster. De BSO-groep die het meeste geld ophaalt voor SOS Kinderdorpen wint een prachtig spellenpakket t.w.v. ruim €160,-. 

Op maandag 2 november maken we de winnaar van het spellenpakket én het totaal opgehaalde bedrag van de SOS Heldenchallenge bekend!

Hartelijke groet,

Team SOS Heldenchallenge

PS. Heb je de poster volgende week nog niet ontvangen? Laat het ons dan weten via de mail