Tips & tricks

De SOS Heldenchallenge is een maand vol plezier. Om de actie een succes te maken kunnen jullie samen met de kinderen de ruimte versieren, de acties organiseren en de ouders enthousiasmeren. Het geld dat jullie ophalen heeft een mooie eindbestemming, namelijk de kinderdorpen van SOS waar kinderen zoals onze hoofdrolspeelster Daya een veilig en liefdevol thuis heeft  gekregen. 

Wat kunnen jullie allemaal doen?

  1. Pimp jullie actiepagina met leuke foto's en teksten.
  2. Voeg jullie actiepagina toe aan jullie favorieten op jullie mobiel. Op deze manier kunnen jullie deze pagina makkelijk aan mensen laten zien en hebben jullie hem altijd bij de hand!
  3. Willen jullie de actiepagina delen met mensen? Deel hem behalve via Facebook ook via WhatsApp.
  4. Bekijk het e-book met de 5 activiteiten goed en bereid waar mogelijk al iets voor. Heb je vragen? Stuur ons dan een mail
  5. Hang van te voren de slingers op en versier jullie BSO extra met wat ballonnen. Alles kan, alles mag.
  6. Hang de poster op zodra jullie deze per post binnen hebben gekregen. Print bovendien de QR-code uit die je via je eigen actiepagina kunt opvragen (via het rode icoontje rechts bovenin je pagina).
  7. Praat met de kinderen over wat jullie gaan doen als echte helden! 
  8. Maak een verkoopkraam! Deel een foto van jullie kraam op Instagram met de #sosheldenchallenge en vergeet @soskinderdorpen niet te taggen! 
  9. Houd www.sosheldenchallenge.nl, nieuwsbrieven en al onze social media in de gaten voor alle nieuwtjes rondom de SOS Heldenchallenge!

Heel veel plezier, jullie zijn echte helden!